Programi

KeDobro programiMuzikalnost je dio ljudske prirode koji je potrebno njegovati od najranije dobi, a neodvojiv je od ostalih aspekata života. Muzika nas uistinu prati na svakom koraku od rođenja do smrti. Ritam otkucaja srca, ton glasa, tempo koraka, samo su neki primjeri.

O važnosti muziciranja u najranijoj dobi pisala sam već na KeDobro blogu, a članak možete pročitati ovdje: Zašto rano učenje glazbe?

Programi i aktivnosti koje osmišljavam za djecu i zajedno s njima jedinstveni su po mnogočemu. Osim što sve počinje i završava muziciranjem, naša su druženja prožeta igrom, pričama i istraživanjem. U djetinjstvu je važno uvijek staviti naglasak na igru, odnosno na proces, a ne toliko na produkt pa je tako i smisamojih aktivnosti s djecom u iskušavanju, istraživanju i promišljanju doživljenog.

Drugim riječima, ako osim početne glazbene poduke želite da se Vaše dijete upoznaje s glazbenim instrumentima i muzikalnošću na jedan otvoren i pomalo nekonvencionalan način – KeDobro programi su to što tražite!

Ako još uvijek niste sigurni ili imate pitanja, najbolje bi bilo da dođete i vidite moj pristup radu. Upoznavanje i prvi sat uvijek su neobavezujući! Javite se preko pristupnog obrasca, mailom ili direktno na 091 5918102KeDobro – glazba za najmlađe


Radi se o programu za bebe i malu djecu u dobi do 3.g u pratnji njihovih najbližih – mama, tata, baka ili djedova.


SAZNAJTE VIŠE


KeDobro – muzička igraonica za djecu 3-7g.


Program se provodi kroz aktivnosti koje obuhvaćaju: slušanje glazbe, upoznavanje glazbenih instrumenata, izradu jednostavnih priručnih instrumenata  i zajedničko muziciranje.


SAZNAJTE VIŠE


KeDobro – blok flauta


Program je namijenjen djeci starije predškolske i rane školske dobi koja žele naučiti temeljna znanja sviranja blok flaute.


SAZNAJTE VIŠE


KeDobro – Mala škola tambure


Tambure su obitelj trzalačkih instrumenata s bogatom tradicijom u Hrvatskoj i susjednim nam zemljama. Djeca će upoznati bisernicu, brač, čelo, bugariju, berdu i njihove uloge u tamburaškom sastavu i orkestru. Osnove sviranja učimo na bisernici kao najmanjem i djeci prilagođenijem instrumentu.


SAZNAJTE VIŠE